GENERATIONER AF LEG - AKTIVT FAMILIELIV - VALGT MED OMTANKE

Forretningsbetingelser

Bestilling

Mormors Loft pakker og afsender din ordre inden for 1-3 hverdage. Hvis du har brug for hurtigere levering, vil vi bede dig skrive kundeservice@mormorsloft.dk i forbindelse med din bestilling. Hvis din ordre er i restordre, kontakter vi dig på mail.

Personlige oplysninger

Alle informationer der afgives til Mormors Loft bliver på INTET tidspunkt overdraget, solgt eller på anden måde gjort tilgængelig for uvedkommende.

Betaling

Vi modtager betaling med Dankort, Visa/dankort, Visa og MasterCard. Beløbet hæves når varerne afsendes fra Mormors Loft.

Levering

Vi leverer inden for 2-5 arbejdsdage. Pakker sendes med GLS eller PostNord.

Priser på levering

Bestillinger over kr. 500,- sendes fragtfrit med GLS eller PostNord

Alle andre ordrer pålægges følgende: Pakkeshop på ordrer under kr. 700,- Kr. 39,- Erhvervspakke på ordrer under kr. 700 - Kr. 49,- Privatomdeling på ordrer under kr. 700 - Kr. 58,- Udlandspakker - pris afhænger af modtagerland. Kunden vil i forbindelse med udlandspakker, altid blive kontaktet for accept af pris før varen afsendes.

Mormors Loft kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos transportører.

Reklamations- og fortrydelsesret

Fortrydelsesret: Der er 30 dages returret på varerne. De 30 dage regnes fra den dag pakken modtages. Har du fået købt en vare, som du har fortrudt, så kan du naturligvis sende den retur til os. For at undgå fejl skal du udfylde en returformular. Du kan printe en returformular ud via vores hjemmeside. Hvis du ikke har adgang til en printer, så kontakt os venligst inden pakken sendes retur.

Varen skal leveres retur ubrugt, i original emballage og i samme stand som ved modtagelse, i modsat fald vil retten til returnering bortfalde.                 

En vare kan ikke fortrydes ved blot at nægte modtagelse af varen – Dette skal altid aftales med Mormors Loft på forhånd.

Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Når varen er modtaget retur, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Vi refunderer via det kreditkort/mobilepay nummer, der blev brugt ved bestilling. Hvis du er i tvivl, er du altid meget velkommen til at kontakte Mormors Loft på telefon 2991 8005 eller email kundeservice@mormorsloft.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Returvarer sendes til: Mormors Loft ApS, Erdalsvej 69, 2600 Glostrup. 

Returvarer skal sendes som pakke, da Mormors Loft ikke kan gøres ansvarlig for varer der sendes som brev. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret: Mormors Loft yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, skal meddeles Mormors Loft indenfor rimelig tid. Det er din pligt at angive, hvordan fejlen eller manglen viser sig. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale eventuelt kreditering. Hvis en vare skal returneres i forbindelse med reklamation, skal Mormors Loft kontaktes før returnering af varen.

Reklamation- og varereturnering:

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til: Mormors Loft ApS kundeservice@mormorsloft.dk.

Ved returnering skal være ubrugt, i original emballage, som ikke må være i stykker. Derudover skal varen emballeres forsvarligt, og der må ikke sættes pakkelabels direkte på varens emballage. Er dette ikke overholdt, kan vi ikke accepterer varen som en returvare.

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige hensyn ikke er egnet til at blive returneret. Hvis der er købt varer der skal samles, må disse ikke have været samlet, hvis varekøbet skal fortrydes. Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Gaveindpakning

Vi pakker gerne dine gaver ind for dig! Hver pakke koster 10 kr. at få pakket ind. Hvis du hellere selv vil pakke ind, har vi flot gavepapir til højtid og fest, der kan tilkøbes. Gaveindpakning er ikke muligt på meget store varer eller på varer, der er udformeret på en måde, der ikke gør det muligt at pakke ind.

Virksomhedsoplysninger

Mormors Loft ApS, Cvr. nr. 40467122

Telefon: 2991 8005 - Email: kundeservice@mormorsloft.dk