GENERATIONER AF LEG - AKTIVT FAMILIELIV - VALGT MED OMTANKE

Returnering

Sådan gør du hvis du fortryder en vare og vil returnere den:

Fortrydelsesret: Du har 15 dages returret på varerne. De 15 dage regnes fra den dag pakken modtages. Har du fået købt en vare, som du har fortrudt, så kan du naturligvis sende den retur til os.

Kontakt os på kundeservice@mormorsloft.dk eller på telefon 2991 8005, hvis du ønsker at returnerer en vare. Du har mulighed for at købe en returlabel af Mormors Loft. Vedlæg din følgeseddel i returpakken og send den til os.

Varen skal leveres retur ubrugt, i original emballage og i samme stand som ved modtagelse, i modsat fald vil retten til returnering bortfalde.  

  • Angiv gerne returneringsårsag for den eller de varer du vil returnere på følgesedlen.
  • Pak produkterne, så de er godt beskyttet evt. i den kasse du modtog den i
  • Vedlæg følgeseddel
  • Send pakken til: Mormors Loft ApS, Stæremosen 11 A, 3250 Gilleleje.

Send altid pakken med kvittering og track and trace nummer, så du er sikker på den kommer frem. Du bærer risikoen for returpakken. Du kan købe returlabel af Mormors Loft.   

Du afholder de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Så snart vi har modtaget din pakken - behandler vi den og refunderer pengene til din konto inden for få dage. Vi refunderer via det kreditkort/mobilepay nummer, der blev brugt ved bestilling. Hvis du er i tvivl, er du altid meget velkommen til at kontakte Mormors Loft på telefon 2991 8005 eller mail: kundeservice@mormorsloft.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Returvarer skal sendes som pakke, da Mormors Loft ikke kan gøres ansvarlig for varer der sendes som brev. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Du må IKKE sætte returlabelen direkte på originalemballagen.