Sådan gør du hvis du fortryder en vare og vil returnere den:

Fortrydelsesret: Du har 15 dages returret på varerne. De 15 dage regnes fra den dag pakken modtages. Har du fået købt en vare, som du har fortrudt, så kan du naturligvis sende den retur til os.

Kontakt os på kundeservice@mormorsloft.dk eller på telefon 44361160, hvis du ønsker at returnerer en vare. Du kan med fordel anvende vores returportal hvor du også kan købe en returlabel: https://return.shipmondo.com/mormorsloftretur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

  • Angiv gerne returneringsårsag for den eller de varer du vil returnere på følgesedlen.
  • Pak produkterne, så de er godt beskyttet evt. i den kasse du modtog den i
  • Vedlæg følgeseddel
  • Send pakken til: Mormors Loft ApS, Stæremosen 11, 3250 Gilleleje

Når du anvender vores returportal sendes pakken med kvittering og track and trace nummer, så du er sikker på at den kommer frem. Du bærer risikoen for returpakken.   

Du afholder de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Så snart vi har modtaget din pakken - behandler vi den og refunderer pengene til din konto inden for få dage. Vi refunderer via det kreditkort/mobilepay nummer, der blev brugt ved bestilling. Hvis du er i tvivl, er du altid meget velkommen til at kontakte Mormors Loft på telefon 44361160 eller mail: kundeservice@mormorsloft.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Returvarer skal sendes som pakke, da Mormors Loft ikke kan gøres ansvarlig for varer der sendes som brev. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Du må IKKE sætte returlabelen direkte på originalemballagen.

Opdateret 3. januar 2023