Mormors Loft sætter den kreative leg og familieliv i højsædet. Hos os finder du spændende legetøj og interiør til børn, voksne og hjemmet i kvaliteter, der kan holde til at blive brugt og givet videre.

Vi vælger legetøj som er sikkert at lege med uden skadelig kemi og vi har en svaghed for trælegetøj. Det meste af vores trælegetøj er fremstillet i Tyskland og Europa og det er malet med giftfri maling. Trælegetøj er sjovt at lege og røre ved, det kan stables og så er det smukt at se på.

Rigtig meget af vores tid bruger vi på at finde de helt rigtige leverandører og vi glæder os over den udvikling og ideudveksling, der hos både store og små leverandører, er til at tage bæredygtighed seriøst.

Vi har leverandører som igennem mange årtier bliver ved med at levere en kvalitet som er uovertruffen. For eksempel Götz, der i over 70 år har udviklet dukker og tilbehør, der er fuldstændig vidunderlige og helt fri for uønsket kemi.

Og Steiff der i over 100 år har fremstillet bamser. Deres motto er ”Kun det bedste er godt nok til børn”. Og det motto forsætter de med at leve op til – Deres bamser bliver håndsyet i Tyskland i materialer som alpaca, filt, mohair og vævet plys. Og før Bamsen bliver sendt ud i verden, forsynes den med Steiff’s berømte varemærke ”En knap i øret” En bamse som enhver vil elske.

Vi har så mange dygtige leverandører, som Pine Cone, der fremstiller de meste fantastiske børnemøbler og tekstiler og Koustrup og Co, som udvikler plakater og tekstiler i samarbejde med kunsterne.

Alt i vores sortiment har været igennem vores egne hænder. Vi ønsker ikke at være den butik med det største sortiment, vi vil i stedet være den butik med et sortiment, der bærer præg af familieliv, barndom og leg.

Gå gerne på opdagelse i vores univers - vi håber at du bliver inspireret!

Vi er altid klar til at hjælpe eller bare til en samtale på vores chat, telefon eller mail. Og du er altid velkommen på vores lager, hvor du kan se et stort udvalg af vores varer.

Hos os kan du være sikker på at få dine varer leveret hurtigt - Alle ordrer bestilt inden kl.15 bliver afsendt samme dag.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 44361160, sende en mail til mormor@mormorsloft eller bruge vores chat funktion på siden. Ingen spørgsmål er for små eller store.

Vi håber at du finder noget du kan bruge og vi glæder os til at pakke din ordre.